Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Eyüp Gökçeimam Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon : 0 (348) 813 39 33
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://eyupgokceimamaihl.meb.k12.tr
Adres : Saraç Mehmet Çavuş Mah.Hasan Polatkan Cad.No9 Kilis/Merkez
VİZYON : MİSYONUMUZ ; Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı yaratandan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
MİSYON : Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak; Üniversitelerimizin bütün bölümlerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek; Özellikle İlahiyat Fakültelerini tercih eden öğrenciler için İslâm dininin inançları ve esasları konusunda sağlam bir altyapı oluşturmak; Bu çerçevede ufku geniş, gerek ülke gerçekleri gerekse küresel sorunların farkında olan din öğretimi alanında akademik çalışmaları yürütebilecek donanıma sahip altyapı oluşturma gayreti içindeyiz. Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Bu yola sabırla, tahammülle, ibadet aşk ve vecdiyle girdik ve devam etme azmindeyiz.
BAŞARILAR : 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Hafızlık ve Kur´an-ı Kerim´i Güzel okuma yarışmaları il birinciliğimiz bulunmaktadır. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Hafızlık il birinciliği ve Kur´an-ı Kerim´i Güzel okuma yarışmaları il üçüncüğülü bulunmaktadır. Okulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında "Temiz Okul" Belgesi´ni almaya hak kazanmıştır.

Öğretmen :36
Öğrenci :772
Derslik :18
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3343
Öğretim Şekli :Gündüz (8 Ders)
Saatler : 08:20 - 15:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce - Arapça
Isınma : Doğalgaz
Servis : Öğrencilerimiz PİKTES Projesi kapsamında servisle ulaşım sağlamaktadır.
Ulaşım : : Şehir merkezinden(Cumhuriyet Meydanından) okulumuza yürüyerek 5 dakikada ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : Merkez/KİLİS
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : : Okulumuz il merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Okulumuz 2022-2023 yılında mezun olan öğrencimizin 45 tanesini üniversiteye yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler : Masa tenisi, basketbol, voleybol ve badminton branşlarında sportif etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak 4006
Proje Çalışmaları : Oku-Yorum Projesi , Okulum Temiz Projesi ,
Yazdır :